dinsdag 24 augustus 2010

Frisbee!

Vandaag hebben we weer eens met de frisbee gespeeld. Goya vindt die namelijk helemaal leuk en staat altijd enthousiast te kwispelen als we hem pakken. Ze rent altijd op haar allerhardst, maar ze probeert de frisbee niet uit de lucht te vangen. Het is zelfs zo dat ze gewoon wegrent als je de 'gooi'-beweging maakt, terwijl ik de frisbee dan nog vast heb.

Goya die al staat te kwispelen en zich afvraagt waar haar frisbee blijft..


Actie!

De foto's van het frisbeeën zijn voor, tijdens en na..

Verder heeft Goya gisteren losgelopen in een paar zandpaden, ze had het erg naar haar zin en vond het leuk om door de paden te rennen. Ze bleef wel altijd kijken waar haar baasjes bleven of waren. Ze is zelfs in haar enthousiasme een sloot in gerend waar hoog gras voor stond. Goya rende door het gras en... weg was Goya.. Even later stond ze in een weiland te kijken hoe ze weer terug moest naar het zandpad. Door de sloot dus, gelukkig stond er geen water in!
Daarnaast heeft Goya de laatste tijd een nieuwe slaapplek in huis gevonden en wel onder ons bureau in de kamer. Hiervoor kruipt ze tussen de stoelspijlen door en kruipt dan in het 'hol'. Het zal hier wel lekker donker zijn en koel op onze tegelvloer.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten