zondag 15 augustus 2010

Bezoekje strand

Eergisteren zijn we naar Burgh Haamstede gegaan met Goya. Goya had het enorm naar haar zin en toen ze de zee zag hebben we haar losgelaten. Ze heeft lekker over het strand gerend, in de golven gesprongen en een grote kuil gegraven. Natuurlijk heb ik weer erg veel foto's gemaakt van ons uitstapje.

We zijn net aangekomen op het strand, dus na het rennen gaat Goya even lekker in het zand liggen.



Goya heeft heerlijk in het water gespeeld, het is te zien dat ze een echte waterhond is. Ze vindt het heerlijk om in de golven te springen en te zwemmen. Maar wel het liefst als de baasjes ook het water in gaan.











Hierna zijn we nog even naar Renesse gegaan. Hier was een soort van markt bezig en daar zag ik een kraam met dierenspulletjes. Ze verkochten er ook Julius K-9 tuigjes die ik ontzettend leuk vind. Na even passen hebben we er daarom ook een aangeschaft :). Het is een rode geworden, dat vind ik namelijk mooi kleuren bij haar bruine vacht. Goya heeft hem ook meteen aangekregen en ze reageert er goed op. Ze liep in ieder geval netjes mee. Ohja, ze heeft het label SUPERSTAR gekregen.

Eine kleine Nachricht in Deutsch: vorgestern gingen wir auf das Meer. Goya habe es wirklich genossen und Goya hast am Strand gespielt. Sie hat ein rotes Julius K-9 erhalten (mit dem text SUPERSTAR) und sie lauft ganz gut mit ihren neue Panzer.
Grüße und ein Bein für Goya's Bruder Filou!

2 opmerkingen:

  1. Hallo Petra und Goya,

    auch von Filou und mir viele Grüße aus Deutschland!
    Super Bilder, wenn ich es nicht genau wüßte, könnten auf den Fotos auch Filou abgebildet sein.

    Ich freue mich auf den 16ten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Petra en Goya,
    Wat leuk zo'n blog van Goya! Jullie hebben het zo-te-zien erg leuk gehad, mooie foto's. Indy(ónze spaanse waterhond) heeft ook dit jaar weer heerlijk in zee gezwommen tijdens onze vakantie.Ze is super enthousiast als ze het water alleen al ziet....en dit jaar is ze voor het eerst van een soort kade in het water gesprongen, ze ging helemaal kopje onder, maar vond het nog steeds super leuk!groetjes en tot ziens, Marij

    BeantwoordenVerwijderen