zaterdag 25 september 2010

Mindgame

Goya heeft een nieuw speeltje gekregen. Een mindgame.. In de vakjes zitten de snoepjes verstopt en Goya moet de vakjes zelf openen, met haar neus (en pootjes) kan ze het plaatje dat erboven zit verschuiven en zo bij haar snoepje komen. Ze heeft er veel plezier in en het is telkens even denken voor haar hoe ze bij het snoepje komt.. Helaas zijn de foto's van de mindgame wel met flits genomen, anders waren de foto's te donker (we waren binnen aan het spelen)..


Waar is mijn snoepje nou..?




Het zou goed zijn voor de hersenfunctie, altijd mooi meegenomen! Zou ze nu nóg beter gaan luisteren ;).

Ook leert ze nu langs de fiets te lopen. Ze heeft ook een Doggy Ride, maar daar wil ze liever niet in. Dan zal ze dus zelf moeten lopen :). Ze vindt het leuk om langs de fiets te lopen, maar we zijn nog druk aan het oefenen voor we de straat op gaan.
Verder nog maar een paar leuke foto's van Goya genomen.. Ik vind het altijd leuk om foto's van haar te maken. Jammer dat sommgie mislukken.. Hier nog een paar mooie:








In Deutsch: Goya hat einen Mindgame empfangen, wir bringen die Leckerei ein die Mindgame und Goya musst die Leckerei zu finden. Das ist sehr schön! Es ware auch gut für Gehirntätigkeit ;).
Wir lernen Goya entlang unsern Fahrrad zu laufen, sie findest das Spaß. Sie hast auch einen Doggyride, aber sie willst da nicht in. Auch ein paar schöne Bilder von Goya.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten